Tim Helpt is opgezet door Tim Kwak. Mijn missie is simpelweg helpen. Heb je meer informatie nodig kijk dan hier onder.

Ben je iets tegengekomen waarbij je hulp kan gebruiken? Neem dan contact op met Tim Helpt.

Tim Helpt gaat in gesprek. Het eerste wat je wilt vaststellen is of ik wel de goede persoon ben om naar jou te luisteren. Als je denkt dat ik dat ben, dan kan ik verder helpen.

Tim Helpt analyseert met je mee. Door samen uit te zoeken hoe een situatie is ontstaan of te begrijpen wat er voor je op het spel staat, kun je op zoek naar manieren om dit te veranderen. Dit is een belangrijke fase!

Tim Helpt met het maken van een plan. Hierdoor kun je kijken waar jij energie in wilt steken. Als een situatie moet veranderen kost dat energie en je kunt niet alles tegelijk. Samen onderzoeken we welke kant je op wilt werken. Als je denkt dat dit niet passend is, kijk dan bij Casus Regie.

Tim Helpt uitvoeren. Leuk zo’n gesprek, een analyse en dan ook nog een plan. Maar er moet ook wat gebeuren! Tim Helpt met het uitvoeren van jouw plan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan begeleiding, vastgelopen hulpverleningstrajecten vlot trekken, complexe situaties doorbreken, beter contact met verre vrienden, enz.

Tim Helpt jou jezelf helpen. We kijken samen terug naar welke stappen zijn gemaakt. Wat je daarbij hielp en wat je de volgende keer kunt doen als het nog een keer gebeurd.